• dagelijks verse aanvoer van verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren
  • thuisbezorgd, afhaal & verzending!
  • veilig betalen via betaalverzoek of pin
  • dagelijks verse aanvoer van verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren
  • thuisbezorgd, afhaal & verzending!
  • veilig betalen via betaalverzoek of pin

Bestellen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten dagverse vis. Ook hebben wij een groot aanbod van gerookte & diepgevroren vis, verse schaal- en schelpdieren en aanverwante (vis)producten.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment. U besteld eenvoudig & snel via de Webshop of stuur ons een Whatsapp bericht. Zoekt u iets anders , heeft u een vraag of heeft u interesse in grotere afname? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail: info@visvanchris.nl, via onze contactpagina of stuur een Whatsapp bericht naar: 0613724817. Nadat wij een bevestiging gegeven hebben en de bestelling duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag. Uw product wordt zorgvuldig op versheid en kwaliteit geselecteerd, geproduceerd en/of geportioneerd en verpakt.

Waarom zou ik bestellen bij Vis van Chris?

Vis van Chris onderscheidt zich in o.a. dagverse kwaliteit, groot assortiment, snelle- eerlijke- en persoonlijke service. We kunnen in principe alles leveren, lokaal gevangen vis, Noordzee, kweek maar ook import uit bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken en Noorwegen.

U hoeft nooit een hele dag thuis op uw bestelling te wachten. Wij brengen u ruim van te voren op de hoogte middels een whatsappje over de verwachte bezorgtijd.

Wanneer je niet bij ons moet bestellen.

- Wanneer je voor de goedkoopste keuze gaat - Een (vers)product waar een eerlijke inkoopprijs voor is betaald en waar kwaliteit en versheid hoog in het vaandel staan, is nooit de goedkoopste keuze.

- Wanneer je twee weken houdbaarheid wilt - Wij werken met pure versproducten zonder toevoegingen. Een dagvers product is beter en lekkerder, dat proef je.