• een vraag? Wij kunnen u nog sneller helpen via Whatsapp!
  • Dagverse kwaliteit
  • Vóór 23:00u besteld = de volgende dag al in huis!
  • *GRATIS bezorging
  • een vraag? Wij kunnen u nog sneller helpen via Whatsapp!
  • Dagverse kwaliteit
  • Vóór 23:00u besteld = de volgende dag al in huis!
  • *GRATIS bezorging

Bestellen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten dagverse vis. Ook hebben wij een select aanbod van gerookte & diepgevroren vis, verse schaal- en schelpdieren en aanverwante (vis)producten.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment. U besteld eenvoudig& snel via de Webshop of stuur ons een Whatsapp bericht. Zoekt u iets anders of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Dit kan per mail: info@visvanchris.nl, via onze contactpagina of stuur een Whatsapp bericht naar: 0613724817. Nadat wij een bevestiging gegeven hebben en de bestelling duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag. Uw product wordt zorgvuldig op versheid en kwaliteit geselecteerd, geproduceerd en/of geportioneerd en verpakt.

Waarom zou ik bestellen bij Vis van Chris?

Vis van Chris onderscheidt zich in de dagverse kwaliteit, groot assortiment, snelle- eerlijke- en persoonlijke service. We kunnen in principe alles leveren, lokaal gevangen vis, Noordzee, kweek maar ook import uit bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken en Noorwegen. We doen er alles aan om de wensen van onze klanten te realiseren.

- Laten we er niet omheen draaien, vis is nu eenmaal een prijzig product, dan moet het uiteraard wel top zijn! -

Bezorgen

Binnen Arnemuiden worden geen bezorgkosten gerekend, wel hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 10,- per bestelling

Wanneer uw bezorgadres buiten Arnemuiden is;- binnen een straal van <5 km hanteren wij € 3,95 bezorgkosten.- buiten een straal van >5 km zijn de bezorgkosten afhankelijk van het bestelbedrag. Dit wordt in overleg met u besproken.

Wij willen u graag wijzen op artikel 2 van onze Algemene Voorwaarden.

Onze producten worden niet verzonden. In overleg kunt u uw bestelling wel elders laten bezorgen of ophalen.

Bezorgdagen

Maandag t/m zaterdag

op afspraak