• dagelijks verse aanvoer van verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren
  • thuisbezorgd, afhaal & verzending!
  • veilig betalen via betaalverzoek of pin
  • dagelijks verse aanvoer van verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren
  • thuisbezorgd, afhaal & verzending!
  • veilig betalen via betaalverzoek of pin

Bestellen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten dagverse vis. Ook hebben wij een select aanbod van gerookte & diepgevroren vis, verse schaal- en schelpdieren en aanverwante (vis)producten.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment. U besteld eenvoudig& snel via de Webshop of stuur ons een Whatsapp bericht. Zoekt u iets anders of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Dit kan per mail: info@visvanchris.nl, via onze contactpagina of stuur een Whatsapp bericht naar: 0613724817. Nadat wij een bevestiging gegeven hebben en de bestelling duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag. Uw product wordt zorgvuldig op versheid en kwaliteit geselecteerd, geproduceerd en/of geportioneerd en verpakt.

Bezorging & Verzending

Arnemuiden / Walcheren & Zuid-Beveland: Wij bezorgen uw bestelling aan huis of op een door u opgegeven leveradres.

In de ochtend op Zuid-Beveland, in de middag op Walcheren.

Wij sturen u op de dag van bezorging een berichtje rond welke tijd u ons kunt verwachten. Verwacht u niet thuis te zijn of wilt u niet op uw bestelling hoeven wachten? Kies dan voor onze bezorg-box, meer info hierover vind u op de volgende link: https://www.visvanchris.nl/p/thermo-bezorgbox-statiegeld

Verzending binnen Nederland: Wij kunnen uw bestelling gekoeld verzenden middels een pakketdienst aan huis. Uw bestelling wordt gekoeld bezorgd tussen 17:30 - 22:00uur.

Uw bestelling wordt 's nachts of vroeg in de ochtend vers klaargemaakt, verpakt en vervolgens aangeleverd bij de bezorger.

Deze kunt u al binnen 48u verwachten! Uw bestelling wordt in de avonduren aangeboden tussen 17:30-22:00u. Aan het einde van de middag ontvangt u een Track&Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Leverdagen Zending:

Maandag vóór 23:00u besteld = woensdag tussen 17:30-22:00u bezorgd.

Dinsdag vóór 23:00u besteld = donderdag tussen 17:30-22:00u bezorgd.

Woensdag vóór 23:00u besteld = vrijdag tussen 17:30-22:00u bezorgd.

Afhalen: U kunt uw bestelling afhalen op werkdagen van 11:00-12:00uur of tussen 17:00-18:00uur in Arnemuiden. Dit is geheel in overleg.

Waarom zou ik bestellen bij Vis van Chris?

Vis van Chris onderscheidt zich in de dagverse kwaliteit, groot assortiment, snelle- eerlijke- en persoonlijke service. We kunnen in principe alles leveren, lokaal gevangen vis, Noordzee, kweek maar ook import uit bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken en Noorwegen.

U hoeft nooit een hele dag thuis op uw bestelling te wachten. Wij brengen u ruim van te voren op de hoogte middels een whatsappje over de verwachte bezorgtijd.

Wanneer je niet bij ons moet bestellen.

  • Wanneer je voor de goedkoopste keuze gaat - Een (vers)product waar een eerlijke inkoopprijs voor is betaald en waar kwaliteit en versheid hoog in het vaandel staan, is nooit de goedkoopste keuze.
  • Wanneer je twee weken houdbaarheid wilt - Wij werken met pure versproducten zonder toevoegingen. Een dagvers product is beter en lekkerder, dat proef je.