• 100% versgarantie - wij gaan alleen voor de beste kwaliteit
  • *GRATIS bezorging op Walcheren & Zuid-Beveland
  • Een vraag? Stuur ons een Whatsappbericht! 06-13724817
  • 100% versgarantie - wij gaan alleen voor de beste kwaliteit
  • *GRATIS bezorging op Walcheren & Zuid-Beveland
  • Een vraag? Stuur ons een Whatsappbericht! 06-13724817

Bestellen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten dagverse vis. Ook hebben wij een select aanbod van gerookte & diepgevroren vis, verse schaal- en schelpdieren en aanverwante (vis)producten.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment. U besteld eenvoudig& snel via de Webshop of stuur ons een Whatsapp bericht. Zoekt u iets anders of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Dit kan per mail: info@visvanchris.nl, via onze contactpagina of stuur een Whatsapp bericht naar: 0613724817. Nadat wij een bevestiging gegeven hebben en de bestelling duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag. Uw product wordt zorgvuldig op versheid en kwaliteit geselecteerd, geproduceerd en/of geportioneerd en verpakt.

Bezorging

Doorgaans bezorgen wij van dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00-16:00 uur.

In de ochtend rijden wij op Zuid-Beveland, in de middag op Walcheren.

In overleg kunt u uw bestelling ook ophalen in Arnemuiden of Yerseke.

Wij sturen u op de dag van bezorging een berichtje rond welke tijd u ons kunt verwachten.

Verwacht u niet thuis te zijn of wilt u niet op uw bestelling hoeven wachten? Kies dan voor onze bezorg-box, meer info hierover vind u op onderstaande link:

https://www.visvanchris.nl/p/thermo-bezorgbox-statiegeld

Waarom zou ik bestellen bij Vis van Chris?

Vis van Chris onderscheidt zich in de dagverse kwaliteit, groot assortiment, snelle- eerlijke- en persoonlijke service. We kunnen in principe alles leveren, lokaal gevangen vis, Noordzee, kweek maar ook import uit bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken en Noorwegen.

U hoeft nooit een hele dag thuis op uw bestelling te wachten. Wij brengen u ruim van te voren op de hoogte middels een whatsappje over de verwachte bezorgtijd.

Wanneer je niet bij ons moet bestellen.

  • Wanneer je voor de goedkoopste keuze gaat - Een (vers)product waar een eerlijke inkoopprijs voor is betaald en waar kwaliteit en versheid hoog in het vaandel staan, is nooit de goedkoopste keuze.
  • Wanneer je twee weken houdbaarheid wilt - Wij werken met pure versproducten zonder toevoegingen. Een dagvers product is beter en lekkerder, dat proef je.
  • Wanneer je wilt dat we jouw vis per post versturen - Wij geloven niet in verzending voor onze producten. Wij weten hoe belangrijk de temperatuur is voor de kwaliteit en de versheid van vis. Wanneer wij uw bestelling uit handen geven kunnen wij dit niet waarborgen.